Menyasszonyi csokor, Esküvő dekoráció, Virágkötészet, Virág Dekoráció hu | en

Szezonális ajánlat

jún 2 - Több, mint 15 év tapasztalat esküvő dekorációban

Több, mint 15 év tapasztalat esküvő dekorációban - 15% kedvezmény júliusi és augusztusi esküvőkre

Idén is nagy szeretettel várjuk a házasodni kívánó párokat. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalatunkkal és tökéletes esküvői dekorációval szeretnénk hozzájárulni az esküvő sikeréhez, legyen szó menyasszonyi csokor, vagy terem dekoráció készítéséről, ...

Tovább...

Rólunk

Vállaljuk esküvők (mennyasszonyi csokor, koszorúslány csokor, szülőköszöntő csokor, vőlegény kitűző, vőfély kitűző, autó dísz, esküvői torta diszítés, terem dekoráció, ...

Tovább...

Képek

További képek...

Virágküldés

Cégünknél a Fleurop-Interflora nemzetközi virágküldő szolgálat partnereként lehetősége van virágot küldeni a világ bármely pontjára. A nemzetközi virágkézbesítés részleteiért, látogasson el a www.fleurop.hu oldalra vagy érdeklődjön telefonon (06 23 381 901) boltunkban.

Belföldi virágküldés esetén a helyközi (Diósd és a környező települések) rendelésekre boltunk kedvezményt biztosít. Rendelését virágküldés, vagy személyes átvétel esetén leadhatja telefonon (06 23 381 901), vagy a regisztrációt követően az oldalunkon is a kínálatunkat böngészve.

Kapcsolat

Kérdéseit, virágrendelését elküldheti emailen (virag@blumen-bau.hu), elmondhatja telefonon (06-30-960-1065), vagy személyesen boltunkban (2049 Diósd, Balatoni út 2, Kavicsos u. sarok).

Nézd meg üzletünk új weboldalát!